Aanleg van bosrijke tuin

In het bosrijke Zeist hebben wij een tuin aangelegd bij een vrijstaand modern huis. De riant aangelegde tuin past als een kameleon perfect in de omgeving om het huis en de tuin heen. Bomen in de tuin zijn blijven staan, en hebben een plek gekregen in de tuinarchitectuur.

beplanting voor een bosrijke omgeving

In de tuin gebruiken we veelal natuurlijke materialen die de prachtige omgeving tot zijn recht laten komen. Door boomstamschijven als voetpad te gebruiken ontstaat er een natuurlijk pad die natuurlijk oogt, en goed is te bewandelen.

In een bosrijke omgeving is vaak weinig zonlicht. De tuin is aangelegd met diverse vaste planten, bloemen en struiken die uitermate geschikt zijn voor deze omgeving. Ook het gras is van een soort die hiervoor is bestemd.

Een beplantingsplan was bij dit project dus erg belangrijk om voor planten te kiezen die meerdere jaren perfect blijven bloeien en groeien en natuurlijke materialen zoals boomschors, boomstamplaten en hardhouten borders als tuindecoratie en betegeling om zoveel mogelijk één te zijn met de prachtige natuur in Zeist.

Diensten

Foto's van het eindresultaat

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.