Onderhoudsvriendelijke tuin

Bij een groot gezin is een ruime tuin met speelmogelijkheden ideaal. Gerard en Monique uit Veenendaal deelden die mening, en kwamen daarvoor bij Klaproos Tuinen terecht.

onderhoudsvriendelijke tuin

Ze wilden een slim ingerichte, moderne tuin waarin de kinderen zich volop kunnen vermaken en spelen.

De tuin is ontworpen met de wens dat hij onderhoudsvriendelijk is. Vanuit dat oogpunt hebben we beplanting aangebracht die weinig onderhoud nodig hebben.

maatwerk veranda

De veranda heeft een strakke en landelijke uitstraling gekregen. Een ideale plek om tot rust te komen. Inclusief een ingebouwde buitenkeuken! Bent u op zoek naar een specialist in het bouwen van een veranda op maat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

kunstgras

Omdat Gerard en Monique een groot gezin hebben moet het gras tegen een stootje kunnen. Tegenwoordig is er bijzonder goed kunstgras te krijgen die nauwelijks van echt gras is te onderscheiden. Zo hebben de kinderen alle ruimte om te spelen, en zij een gazon die geen onderhoud nodig heeft. Twee vliegen in één klap!

Diensten

Foto's van het eindresultaat

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.