Ontwerp en aanleg van een moderne tuin

De tuin van Rick en Cathelijne in Zeist is speels, trendy en modern geworden. In het tuinontwerp is rekening gehouden met de speelsheid waardoor de lijnen en plaatsingen is terug te zien in het uiteindelijke resultaat. De tuin is aangelegd volgens het ontwerp waarbij de kindvriendelijkheid en gemakken duidelijk aanwezig zijn.

kindvriendelijk

De kinderen hebben hun eigen plek in de gehele tuin zonder dat dit erg opvalt. Door de tuin heen staan er speeltoestellen, een picknickbankje en een schommel.

zitjes en terras

In de tuin zijn diverse zitjes. Wanneer de zon schijnt kan er op het terras heerlijk in de zon worden gezeten. Wanneer het regent, of het is iets fris, dan is er ruimte genoeg onder de veranda die aansluit op de schuur.

Het geheel wordt aangevuld met gras, makkelijk te onderhouden planten en grote robuuste tegels die worden aangevuld met lichtgrijze split.

Diensten

Foto's van het eindresultaat

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.