Onze medewerkers

Klaproos Exclusieve Tuinen bestaat uit meerdere professionals. Ieder met zijn eigen specialisme. Lees op deze pagina meer over onze mensen.

Ariaan, Eigenaar, ontwerper en hovenier

Ariaan

Eigenaar, ontwerper en hovenier

Als jochie van 8 schoffelde hij de tuintjes bij de mensen in de straat en deze hobby is uitgelopen tot een professioneel bedrijf waar hij nu al meer dan 12,5 jaar leiding aan mag geven. Met zijn team en proffesioneel werkmaterieel is geen project te gek.

Gérard

Aansturend hovenier

Gerard houdt altijd overzicht en alles onder controle. Een echte meedenker en stuurt iedereen aan binnen Klaproos. Na jaren ervaring als hovenier nog altijd ijverig en vol goede ideeën.

Gérard, Aansturend hovenier
Arjan, Hovenier

Arjan

Hovenier

Een hovenier met oog voor detail. Met zijn geduldige en rustige aard maakt hij de mooiste dingen. Een specialist in precisiewerk dus. In 2009 is Arjan bij Klaproos begonnen als leerling hovenier, maar is inmiddels echt een vakman te noemen.

Piet

Hovenier

Piet is erg behulpzaam en gaat er iedere dag weer vol tegenaan. Vanaf 2012 is hij al werkzaam binnen ons team en draait zijn hand nergens voor om.

Piet, Hovenier
Tineke, Administratie en personeelszaken

Tineke

Administratie en personeelszaken

Tineke heeft passie in het ontwerpen van tuinen. Iedere tuin is een uitdaging. Ze is pas tevreden als de klant blij wordt van het ontwerp. Tineke komt langs voor inventarisatie van wensen, presentatie van het ontwerp en begeleiding tijdens de aanleg van de tuin. Daarnaast regelt zij binnen Klaproos allerlei zaken. Van klant tot personeel.

Wilco

Straat- en grondwerkexpert

Wilco is onze straat- en grondwerkexpert. Vol enthousiasme en gedrevenheid gaat hij aan het werk. Daarnaast maakt hij graag een praatje met bewoners en klanten. Een sociale hovenier die je graag aan het werk wilt hebben in uw tuin!

Wilco, Straat- en grondwerkexpert

maak een afspraak voor een kennismaking

Voordelen om te kiezen voor Klaproos Tuinen

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

Een terugbelverzoek achterlaten