Onze medewerkers

Klaproos Exclusieve Tuinen bestaat uit meerdere professionals. Ieder met zijn eigen specialisme. Lees op deze pagina meer over onze mensen.

Ariaan Klap, Eigenaar, ontwerper en hovenier

Ariaan Klap

Eigenaar, ontwerper en hovenier

Als jochie van 8 schoffelde hij de tuintjes bij de mensen in de straat en deze hobby is uitgelopen tot een professioneel bedrijf waar hij nu al meer dan 12,5 jaar leiding aan mag geven. Met zijn team en proffesioneel werkmaterieel is geen project te gek.

Gérard Hilbrands

Aansturend hovenier

Gerard houdt altijd overzicht en alles onder controle. Een echte meedenker en stuurt iedereen aan binnen Klaproos. Na jaren ervaring als hovenier nog altijd ijverig en vol goede ideeën.

Gérard Hilbrands, Aansturend hovenier
Arjan Stigter, Hovenier

Arjan Stigter

Hovenier

Een hovenier met oog voor detail. Met zijn geduldige en rustige aard maakt hij de mooiste dingen. Een specialist in precisiewerk dus. In 2009 is Arjan bij Klaproos begonnen als leerling hovenier, maar is inmiddels echt een vakman te noemen.

Piet Lippanon

Hovenier

Piet is erg behulpzaam en gaat er iedere dag weer vol tegenaan. Vanaf 2012 is hij al werkzaam binnen ons team en draait zijn hand nergens voor om.

Piet Lippanon, Hovenier
Tineke Klap-Vos, Administratie en personeelszaken

Tineke Klap-Vos

Administratie en personeelszaken

Tineke is de vrouw van Ariaan en werkte eerder als verpleegkundige. Nu staat ze Ariaan bij in het runnen van het bedrijf. Naast de zorg voor 4 kinderen regelt Tineke de administratie van Klaproos Tuinen.

maak een afspraak voor een kennismaking

Voordelen om te kiezen voor Klaproos Tuinen

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

Een terugbelverzoek achterlaten