Tuinaanleg van een bedrijfstuin en entree in Rhenen

Nimos Parkmachines in Rhenen had al een mooi pand. Sinds kort ook een mooie entree! Het bedrijfsentree was erg saai voor bezoekers. Hoe valt je pand dan beter op? Een bedrijfstuin helpt daarbij!

De nieuw aangelegde strakke tuin zorgt voor een mooie combinatie aan contrast tussen pand en tuin zodat het geheel toonaangevend overkomt. De haag en verschillende bloemperken zorgen voor een moderne, frisse en speelse uitstraling. Klaproos verzorgde de tuinarchitectuur, het aanleggen van een bedrijfstuin en het onderhoud die bij de tuin hoort.

Zo hebben de medewerkers van Nimos Parkmachines alle tijd om te kunnen genieten van de tuin en hoeft niemand zich zorgen te maken of de plantjes al water hebben gehad.

Wilt u ook een mooi, strak entree bij uw bedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en samen gaan we kijken naar de mogelijkheden!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

De opdrachtgever

Nimos Parkmachines in Rhenen maakt onverwoestbare machines voor reiniging, groenbeheer & onderhoud. Deze website toont al onze compacte multifunctionele werktuigdragers, onkruidborstelmachines, kippers en transporters.

De verwachtingen

Nimos wilde een moderne strakke bedrijfstuin en entree zodat bezoekers een warm welkom krijgen. De tuin moest voorzien zijn van bloemenperken, zodat onkruid wieden minder werd en er een mooie volle tuin ontstond.

Het resultaat

De bedrijfstuin staat als een huis. De tuin is voorzien van bloemperken, strakke borders en ideale zitplekken voor personeel en bezoekers. Klaproos Tuinen onderhoud de tuin regelmatig zodat het er perfect uitziet tijdens vakantie, winter en zomer!

Een terugbelverzoek achterlaten