Aanleg van bosrijke tuin in Zeist

In het bosrijke Zeist hebben wij een tuin aangelegd bij een vrijstaand modern huis. De riant aangelegde tuin past als een kameleon perfect in de omgeving om het huis en de tuin heen. Bomen in de tuin zijn blijven staan, en hebben een plek gekregen in de tuinarchitectuur.

In de tuin gebruiken we veelal natuurlijke materialen die de prachtige omgeving tot zijn recht laten komen. Door boomstamschijven als voetpad te gebruiken ontstaat er een natuurlijk pad die natuurlijk oogt, en goed is te bewandelen.

Beplanting voor een bosrijke omgeving

In een bosrijke omgeving is vaak weinig zonlicht. De tuin is aangelegd met diverse vaste planten, bloemen en struiken die uitermate geschikt zijn voor deze omgeving. Ook het gras is van een soort die hiervoor is bestemd.

Een beplantingsplan was bij dit project dus erg belangrijk om voor planten te kiezen die meerdere jaren perfect blijven bloeien en groeien en natuurlijke materialen zoals boomschors, boomstamplaten en hardhouten borders als tuindecoratie en betegeling om zoveel mogelijk één te zijn met de prachtige natuur in Zeist.

Het is herfst: Lees onze tips om uw tuin winterklaar te maken.

De opdrachtgever

De eigenaren van een vrijstaand huis in Zeist met een riant bosrijke tuin.

De verwachtingen

Een natuurlijk, bosrijke tuin die opgaat in de bosrijke omgeving om de tuin heen. Op wat betegeling na gebruik maken van natuurlijke materialen.

Het resultaat

Een tuin waar we trots op zijn. Een tuin die aansluit op de wensen van de klant en waar de erfgrens bijna niet is te onderscheiden van de natuurlijke omgeving daarbuiten. Subtiel is het juiste woord voor deze bostuin in Zeist.

Een terugbelverzoek achterlaten