Tuin met siervijver in Veenendaal

Voor de familie van Laar in Veenendaal heeft Klaproos een strakke, moderne tuin aangelegd met rustieke houten accenten en een moderne vijver met speelse fonteinen in de staptegels.

Midden in de woonwijk gelegen, maar toch het gevoel krijgen dat je jezelf in een oase van rust  waant? Dat kan goed. Door houten elementen te gebruiken, een kabbelende siervijver en aangename beplanting die past bij het geheel ontstaan een rustige plek. Een tuin waar je kunt genieten in alle rust tot in de late uurtjes. Vanonder de veranda zit je droog voor eventuele voor- en najaarsbuien en is er een goed uitzicht over de tuin en vijver.

Benieuwd hoe we dit bij jou zouden kunnen realiseren? Neem contact op met Klaproos Tuinen!

De opdrachtgever

Familie van Laar uit Veenendaal hebben een huis een modern huis met een tuin van gemiddelde grootte. Ideaal om een gepaste tuin aan te leggen.

De verwachtingen

Een tuin die naadloos aansluit in de stijl van het huis. Een vijver waarop vanuit de veranda naar uitgekeken kan worden.

Het resultaat

Een tuin met veel planten en bloemen zonder dat dit afdoet voor het praktisch benutten van de tuin. Met een zitplek onder de veranda, en uitzicht op de vijver het ideale plekje om uit te rusten na een lange werkdag.

Een terugbelverzoek achterlaten