Ontwerp en aanleg van een moderne tuin in Zeist

De tuin van Rick en Cathelijne in Zeist is speels, trendy en modern geworden. In het tuinontwerp is rekening gehouden met de speelsheid waardoor de lijnen en plaatsingen is terug te zien in het uiteindelijke resultaat. De tuin is aangelegd volgens het ontwerp waarbij de kindvriendelijkheid en gemakken duidelijk aanwezig zijn.

Kindvriendelijk

De kinderen hebben hun eigen plek in de gehele tuin zonder dat dit erg opvalt. Door de tuin heen staan er speeltoestellen, een picknickbankje en een schommel.

Zitjes en terras

In de tuin zijn diverse zitjes. Wanneer de zon schijnt kan er op het terras heerlijk in de zon worden gezeten. Wanneer het regent, of het is iets fris, dan is er ruimte genoeg onder de veranda die aansluit op de schuur.

Het geheel wordt aangevuld met gras, makkelijk te onderhouden planten en grote robuuste tegels die worden aangevuld met lichtgrijze split.

De opdrachtgever

Rick en Cathelijne uit Zeist hebben een twee-onder-een-kap woning waarbij de tuin nog moest worden gedaan.

De verwachtingen

De tuin moest trendy, modern en kindvriendelijk zijn. Grote robuuste tegels en veel groene planten.

Het resultaat

De tuin is voorzien van alle gemakken. Door de speelse lijnen en afscheidingen lijkt de tuin groter, en is er een afscheiding gekomen tussen zit- en speelgedeelten in de tuin.

Een terugbelverzoek achterlaten