Naar Buitenbeurs in Barneveld

De Naar Buitenbeurs 2015 in Barneveld. Stokbrook, wijn, Parijs, de Eiffeltoren, brocante, brie, muziek, kunst, rust, gezelligheid. Wat is Frankrijk toch een heerlijk land. Afgelopen zomer kon u er van genieten zonder de grens over te gaan.

Deze keer was het thema "franse sferen", en Klaproos Tuinen was erbij. We hadden onder andere een mediteraanse tuin aangelegd én een actie met onze eend. Op deze pagina's kunt u nog eens terugkijken naar de beurs.

Informatie over dit project

De opdrachtgever

De Buiten Beurs, waar jaarlijks duizenden bezoekers op af komen om ideeen op te doen voor het buitenleven, de sfeer en de gezelligheid. Deze keer was het thema “Franse sferen”.

De verwachtingen

Verschillende typen mensen moesten worden aangesproken. Met dit als uitgangspunt hebben we een tuin aangelegd in verschillende stijlen, maar in harmonie en een Franse tint. Door de gecreëerde sfeer moesten mensen zich aangetrokken en uitgenodigd voelen.

Het resultaat

Mensen stonden stil en waren verrast door de Franse sfeer. Hierdoor kwamen ze in de tuin om meer te weten te komen. De één nam een foto van de oude eend, de ander zakte neer in de mediterrane lounge.

Een terugbelverzoek achterlaten