Onderhoudsvriendelijke tuin

Bij een groot gezin is een ruime tuin met speelmogelijkheden ideaal. Gerard en Monique uit Veenendaal deelden die mening, en kwamen daarvoor bij Klaproos Tuinen terecht.

Ze wilden een slim ingerichte, moderne tuin waarin de kinderen zich volop kunnen vermaken en spelen.

Onderhoudsvriendelijke tuin

De tuin is ontworpen met de wens dat hij onderhoudsvriendelijk is. Vanuit dat oogpunt hebben we beplanting aangebracht die weinig onderhoud nodig hebben.

Maatwerk veranda

De veranda heeft een strakke en landelijke uitstraling gekregen. Een ideale plek om tot rust te komen. Inclusief een ingebouwde buitenkeuken! Bent u op zoek naar een specialist in het bouwen van een veranda op maat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kunstgras

Omdat Gerard en Monique een groot gezin hebben moet het gras tegen een stootje kunnen. Tegenwoordig is er bijzonder goed kunstgras te krijgen die nauwelijks van echt gras is te onderscheiden. Zo hebben de kinderen alle ruimte om te spelen, en zij een gazon die geen onderhoud nodig heeft. Twee vliegen in één klap!

Informatie over dit project

De opdrachtgever

Gerard en Monique hebben een vrijstaand huis in Veenendaal. Zij wonen hier met hun prachtige gezin. In de tuin kunnen de kinderen heerlijk spelen en zijn er veel mogelijkheden om te kunnen zitten, koken en te genieten.

De verwachtingen

Ouderhouds- en kindvriendelijke tuin met een moderne uitstraling. Het geheel moet er natuurgetrouw uitzien en er moet een plek komen om ’s avonds te kunnen genieten.

Het resultaat

Een strak aangelegde tuin die voldoet aan de vissen. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en een mooi gazon waarop zij kunnen spelen. Achterin de tuin staat een moderne, houten veranda met stroomaansluiting en buitenkeuken.

Een terugbelverzoek achterlaten