Aanleg van een moderne villatuin in Zeist

De tuin van de moderne villa in Zeist (Kerkebosch) is flink onder handen genomen door Klaproos Tuinen. Vanaf het eerste bezoek, en de tuinschets zijn er ideeën ontstaan en uitgevoerd door het team van Klaproos Tuinen.

De villa staat mooi gelegen tussen dennenbomen met uitzicht op de heide achter het huis. Een fantastisch uitzicht áls je de heide kon zien. Daarom zijn we begonnen met het ophogen van de riante tuin, zodat de heide beter zichtbaar is.

Zoals altijd is de tuinschets leidend geweest voor het aanleggen van de villatuin. De strakke lijnen en materialen worden gemaakt en gebouwd en op die manier staat de tuin er zoals van te voren afgesproken. Alleen nu in het echt!

Om de strakke uitstraling en het contrast van de tuin door te trekken om de villa heen hebben we bij de oprit grijze split aangelegd.

Geen zorgen

Een tuin ophogen en volledig vernieuwen. “Geeft dat niet enorm veel rommel en zooi in en rond het huis?”, horen we vaak. Dat valt reuze mee. De hoveniers van Klaproos Tuinen werken netjes en efficiënt. Er moet een hoop gebeuren, maar we zorgen ervoor dat alles snel en zo goed mogelijk wordt gedaan.

Meer informatie opvragen

Informatie over dit project

De opdrachtgever

Deze tuin hebben wij gemaakt voor Arjan en Irene uit Zeist. Zij wonen in een prachtige moderne villa met een grote tuin.

De verwachtingen

Zij wilden graag een tuin met een moderne uitstraling met behoud van, en uitzicht op, de huidige omgeving.

Het resultaat

De tuin is opgevolgd vanuit de tuinschets en heeft een moderne look gekregen. Om het uitzicht niet te behouden, maar te verbeteren, hebben wij de tuin opgehoogd. Moderne lijnen met behoud van de bestaande omgeving tussen de dennenbomen.

Een terugbelverzoek achterlaten