Tuin aanleggen in de Groene Grens van Veenendaal | Klaproos Tuinen

Gezin met kinderen wonend in de natuur van de groene grens aan de rand van veenendaal. ze wilde veel rust en ruimte en uitzicht op de natuurlijke omgeving. voor de kinderen een zwembad en zon en schaduw terrassen. een plek om met vrienden te eten.

Voor een gezin met kinderen in Veenendaal hebben we een unieke, stijlvolle tuin aangelegd. De moderne tuin bevat een zwembad en veel schuil-, en zitplekken. De tuin creëert rust en ruimte en biedt een kijk op de natuurlijke omgeving achter de tuin.

Het moderne nieuwbouwhuis in de groene grens van Veenendaal biedt voldoende vrijheid om een tuin naar wens te maken. Zo heeft de tuin geweldige uitkijkjes, zitplekken en een strakke zwembad. Er zijn meerdere zitplekken ontworpen waardoor gedurende de dag altijd een keuze kan worden gemaakt of het gezin in de schaduw of in de zon gaat zitten.

De opdrachtgever

Een gezin met kinderen wonend in de groene grens van Veenendaal.

De verwachtingen

Een tuin met een moderne uitstraling en meerdere zitplekken.

Het resultaat

Een moderne tuin met een zwembad en een moderne uitstraling.

Een terugbelverzoek achterlaten