Groene tuinen

Uw tuin is de ruimte die uw huis scheidt van de buitenwereld. En hoe groot of klein de ruimte ook is, u kunt hier volop genieten van het groen. Wij hebben zelfs tuinen van enkele vierkante meters aangelegd die een oase van groen waren.

Als u kiest voor een groene tuin, haalt u de natuur dichtbij. En dat is goed voor een gevoel van vrijheid. In een groene tuin geniet u intenser van alle seizoenen. Uw woning krijgt bovendien een royale aanblik, dankzij het weelderige groen.

Stijlkenmerken van groene tuinen

Het mooie van groene tuinen, is dat ze helemaal afgestemd kunnen worden op uw wensen. Juist omdat ze zoveel groen bevatten, valt er qua stijl veel te kiezen. Bomen nemen een belangrijke plaats in, in de groene tuin. Daarnaast ziet u veel groenblijvende planten en heesters. Winterharde planten én zomerbloeiers geven de groene tuin een kleurige noot. Prieeltjes en muren zijn overwoekerd door klimplanten als hedera of bruidssluier. De groene tuin mag schaduwrijk zijn, met lommerrijke hoeken en door groen omgeven terrassen. Hoe romantisch of strak uw groene tuin wordt, hangt echter vooral af van uw smaak. We maken graag een ontwerp op maat voor uw groene tuin!

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten