Klassieke tuinen

Als u van een stijlvolle tuin houdt. Als u een kasteel of landgoed bezoekt, bent u geïmponeerd door de tuinen. Dit is uw stijl. Dit type tuinen past bij uw persoonlijke smaak. U houdt van de statige uitstraling, die gevoel voor stijl verraadt.

De klassieke tuinen die u kent zijn misschien groter dan uw eigen tuin. Maar de principes van de klassieke tuin mogen – als het aan u ligt – leidend zijn bij uw tuinontwerp. We tekenen ervoor.

Stijlkenmerken van de klassieke tuin

De klassieke tuin herkent u aan de statige uitstraling. Een uitstraling die te danken is aan de strakke vlakverdeling. Gazons en wintergroene borders vormen grote vakken. Buxus- en beukenhagen benadrukken de lijnen in de klassieke tuin. De kleurnuances zijn beperkt: vooral de verschillende groentinten geven de klassieke tuin haar karakter. In vorm gesnoeide heesters laten zien dat u uw klassieke tuin aandacht geeft. Natuurlijk horen in deze tuin authentieke materialen thuis, zoals gebakken stenen, natuursteen en hout.

Ziet u uw klassieke tuin al helemaal voor zich? Wij denken graag met u mee. Zowel het tuinontwerp als de aanleg kunnen we voor u verzorgen.

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten