Stads tuinen

Benut uw tuin in de stad! Als u in een stad woont of in een vergelijkbaar woongebied, hebt u alle voorzieningen bij de hand. Van openbaar vervoer tot winkels. Het enige wat beperkt is in uw directe omgeving, is groen. Dat maakt een stadstuin heel speciaal.

De vierkante meters die u hebt, maakt u het liefst tot een groene oase. Misschien hebt u niet veel ruimte. Maar die ruimte wilt u optimaal benutten, zodat u in uw stadstuin van een gevarieerde groei en bloei kunt genieten.

Stijlkenmerken van de stadstuin

Veel stadstuinen zijn omsloten door bebouwing. Een tuinmuur of schutting vormt de begrenzing. Uw uitzicht gaat niet verder dan deze tuinafscheiding. Hoe kunt u uw tuin optimaal inrichten? Klaproos Tuinen heeft daar veel ervaring mee. Het vereist soms creativiteit om veel te doen met weinig vierkante meters. Het vereist ook zelfbeheersing om niet teveel te willen met uw stadstuin. Kenmerken van onze ontwerpen zijn bijvoorbeeld het gebruik van diagonale lijnen. Daarmee vergroten we optisch de ruimte. Ook benutten we de hoogte, door muren en schuttingen te laten begroeien. Door planten in terraspotten te plaatsen, houdt u voldoende ruimte over voor een terras en speelruimte voor de kinderen. Bovendien blijft het onderhoud van de tuin beperkt. Want ook dat is handig als u een stadstuin hebt.

Bent u benieuwd naar onze kijk op uw tuin? Is het tijd voor het ontwerp en de aanleg van een verrassende stadstuin? Welkom!

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten