Landelijke tuinen

Tuin voor de natuurliefhebber. Als u houdt van de natuur, hoeft u niet van huis. Met een landelijke tuin begint de natuur bij uw voordeur. De landelijke tuin is echt bedoeld voor natuurliefhebbers, die oog hebben voor de flora en fauna.

Zo’n tuin is geen staaltje van design; de kracht van de tuinarchitectuur zit ‘m in de harmonie met het omringende landschap. Past de landelijke tuin bij u?

Stijlkenmerken van de landelijke tuin

Een landelijke tuin heeft als belangrijkste stijlkenmerk dat deze aansluit bij het omringende landschap. In een bosrijk gebied is een landelijke tuin dus een heel andere tuin dan in tussen de weilanden. Om een landelijke tuin te realiseren, hebt u voldoende ruimte nodig. Vanuit uw huis kijkt u uit op weelderige borders en tuinkamers met veel organische vormen. U geeft de natuurlijke groei veel ruimte, maar houdt deze vanzelfsprekend wel in de hand. Daardoor ontstaat een warme, romantische sfeer. Fruitbomen passen goed in de landelijke tuin. En naarmate uw tuin verder van het huis afligt, gaat deze steeds meer op in de omgeving. Natuurlijke hagen en wallen omsluiten de tuin. De landelijke tuinen fascineren ons. We houden van de gepaste nonchalantie die deze tuinen uitstralen. En met veel plezier maken we ook voor u een krachtig ontwerp. Nog even, en het lijkt alsof uw landelijke tuin er al was en uw huis erbij gebouwd is…

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten