Mediteraanse tuinen

Een Mediterrane tuin doet men denken aan de Mediterrane streken met een warm klimaat met diep blauwe zeeen, wijn-en olijfgaarden en de heerlijke geuren van kruiden. Wilt u het hele jaar in uw eigen tuin een vakantiegevoel?

Patio

of ook wel binnenplaats genoemd,omringd door muren een pergola en beplanting zit je heerlijk beschut en kun je extra lang genieten van het buitenleven

Materiaal

De Materialen die in deze tuin gebruikt worden zijn vaak authentiek, oude luiken, grote terracotta potten en tegels met een motief geven een extra mediteraanse sfeer. Er zijn vele motieven en tinten portugese tegels te verkrijgen.

Kleuren

Een Mediteraanse tuin bestaat uit een basis van zachte en aarde tinten, een lichtgele wand en terracotta kleurige potten, accente worden vaak gecreeerd door fel gekleurde bloemen of een azuurblauwe pot.

Beplanting

De beplanting in een Mediteraanse tuin is veelal geinspireerd op de Franse wijn- en olijfgaarde.Palmen en oleanders en geurende planten en kruiden mogen niet ontbreken in een mediterrane tuin.

meubels

Ga je voor een authentiek brocant bistrosetje uit Frankrijk of een luxe lounge bank? zorg dat je heerlijk kunt genieten van het buitenleven in een zuidelijke sfeer.

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten