Romantische tuinen

Dáárom past deze tuin bij u. Het is in uw huis te zien. U houdt van warmte en een natuurlijke sfeer. Maar ook de details zijn voor u belangrijk. Juist daarom past de romantische tuin bij u.

Hoe groot of klein uw tuin ook is, in een romantische tuin voelt u zich behaaglijk. De sfeer spreekt u aan. Maar nu het ontwerp nog. Klaproos Tuinen ontwerpt romantische tuinen én legt ze aan!

Stijlkenmerken van de romantische tuin

De romantische tuin straalt een natuurlijke warmte en sfeer uit. Dat is het resultaat van enerzijds natuurlijke, vrouwelijke vormen, met veel vloeiende lijnen en anderzijds de aandacht voor details. Veel planten staan in groepen, waardoor er rust ontstaat. Kleur is in de romantische tuin ook belangrijk. Geen overdaad aan kleur, maar een evenwichtig kleurgebruik. Materialen (zoals de bestrating), beplanting en decoratie stralen een zekere verfijndheid uit. Er ontstaat een romantische sfeer dankzij met rozen begroeide prieeltjes, rozenbogen en het sierlijk smeedijzer van hekwerken en bankjes. Als die kenmerken u aanspreken, ontwerpen we graag een romantische tuin voor u. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten