Tuinaanleg van een Engelse tuin

In Rhenen ligt de mooie woning van Nico en Adriana. Om het huis ligt een riante tuin. Doordat de tuin zowel diep als breed is zijn er veel mogelijkheden qua inrichting en beplanting.

typisch engels landschap

Na overleg van de wensen waren we er vrij snel uit. Een grote Engelse tuin met buxussen, prachtig passende bloemenborders en een sierbestrating met mooie oud gebakken waaltjes vormen de tuin in de Engelse look. Wanneer je in de tuin loopt of zit waan je jezelf in een Engels landschap.

Een Engels landschap staat bekend om zijn prominente buxusvormen in combinatie met de bloeiende plantenborders en de authentieke terrasjes binnen de tuin om uit of juist in de zon te zitten.

wilt u een engelse tuin?

Een Engels look is ook toe te passen in kleinere tuinen of bij een middenwoning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Engelse tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud/ hovenierswerk.

diensten

Foto's van het eindresultaat

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.