Grondwerk

We beginnen met het verwijderen van de bestaande beplanting en tuinmaterialen. Deze voeren we meteen af (als we ze tenminste niet kunnen hergebruiken). Als de tuin leeg is, hebben we ruimte voor het echte grondwerk.

Het begin: grondwerk

De eerste fase van de tuinaanleg is het grondwerk. U zou het de ruwbouw kunnen noemen.

Machinaal grond verzetten

Grondwerk is een belangrijk onderdeel van de tuinaanleg. We brengen de tuin op hoogte, voeren vervuilde of uitgeputte grond af, bemesten de grond, graven vijvers en leidingsleuven uit, brengen zandbedden aan voor de bestrating.

Grondwerk is vooral machinaal werk. Wij zetten hierbij onder meer onze eigen kranen, (mini)shovels en trekkers in. Daarnaast komt er bij het grondwerk ook handwerk en persoonlijk vakmanschap kijken. Belangrijk is bijvoorbeeld dat onze hoveniers de tuin meteen goed uitzetten, zodat de borders, terrassen, gazons en andere onderdelen op de juiste plaats komen.

Na een dagje grondwerk kent u uw tuin al niet meer terug, terwijl er nog geen boom geplant is…

Flexibel in uitvoering

Het is gemakkelijk voor u dat wij het grondwerk in eigen beheer uitvoeren. Zo heeft u maar één aanspreekpunt. En omdat we hoofdzakelijk met eigen materieel werken, zijn we heel flexibel in de uitvoering!

bekijk onze gerealiseerde projecten

Grondwerk van Klaproos Tuinen

Wie zit er achter Klaproos Tuinen

Ariaan Klap

0318 - 64 57 37

Wilt u ons team aan hoveniers leren kennen? Bekijk dan ons team op onze medewerkerspagina.

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten