Hekwerk

Het hekwerk als de grens van uw tuin. Er zijn grenzen, ook als het uw tuin betreft. Waar eindigt uw perceel en begint de tuin van de buren, het weiland of de straat? Een hekwerk op maat markeert de grens en geeft uw tuin extra uitstraling.

Zo denken we daarover bij Klaproos Tuinen. Een hekwerk heeft een duidelijke functie. U geeft ermee aan waar de grenzen zijn en belemmert de inloop. Dankzij een hekwerk weten ook uw kinderen, de hond of de schapen hoe ver ze kunnen gaan. Maar elk hekwerk zou een sierhekwerk moeten zijn.

Van houten tot ijzeren hekwerk

Uw tuin verdient een hekwerk op maat van Klaproos Tuinen. Wij maken en/of leveren en plaatsen namelijk hekwerken op maat. Dat kunnen sierhekwerken van ijzer zijn, maar ook van hout. Het kunnen chique hekwerken met een ontwerp op maat zijn. Maar ook stoere hekwerken met ruwe houten balken. Juist daarin zit ‘m het maatwerk. Het hekwerk op maat moet het karakter van uw tuin versterken.

Maatwerk

Een ‘hekwerk’ is een breed begrip. Gaat het u om 3 meter hekwerk voor uw voortuin? Of wilt u een tuin van honderden vierkante meters omzomen door een hekwerk op maat? Wij hebben veel ervaring met alle soorten hekwerken op maat, in alle afmetingen. Behalve de hekwerken leveren we ook toegangspoorten en openslaande hekjes op maat. Ook het plaatsen kunt u aan ons overlaten. Wij zorgen dat uw hekwerk op maat waterpas en in een kaarsrechte lijn wordt geplaatst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op. Wij komen graag bij u langs!

bekijk onze gerealiseerde projecten

Hekwerk in de tuin. Van hout tot metaal.

Wie zit er achter Klaproos Tuinen

Ariaan Klap

0318 - 64 57 37

Wilt u ons team aan hoveniers leren kennen? Bekijk dan ons team op onze medewerkerspagina.

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten