Sierbestrating

Voor particulieren en hoveniers. Steeds meer mensen in de regio’s Utrecht, Amersfoort en Arnhem besteden de sierbestrating uit aan Klaproos Tuinen. Zoals het vervangen van een terras of het aanleggen van tuinpaden.

Vaak is de sierbestrating een onderdeel van de tuinaanleg. Maar niet altijd.

Sierbestrating als specialisme

Sierbestrating is een specialisme. Niet elke straatmaker kan sierbestrating aanleggen. Bij sierbestrating gaat het niet alleen om het vlakken van het zandbed en het leggen van stenen. Het vakwerk begint al bij de basis: de ondergrond. Welke ondergrond biedt de meeste stabiliteit? Hoe zorgt u dat optrekkend vocht geen schade toebrengt aan uw natuursteen terras? Hoe garandeert u dat de sierbestrating langdurig stabiel blijft? Wij hebben hier uiteenlopende materialen en technieken voor. Dat is een van de redenen dat klanten uit Utrecht, Amersfoort en Arnhem ons weten te vinden voor sierbestrating.

Bestrating van veldkei tot tegel

Natuurlijk verdienen ook de bestratingsmaterialen veel aandacht. Misschien kiest u voor getrommelde waaltjes met een nostalgische uitstraling. Misschien hebt u het liefst échte oude stenen, die allemaal verschillend van vorm zijn. Misschien kiest u voor een strakke betonklinker, een grote tegel of Drentse veldkeien. Als specialisten in sierbestrating hebben we ervaring met al deze soorten bestrating. We bestraten terrassen en achtertuinen, maar ook paadjes en vlonders. De ene keer leggen we de stenen in een vertrouwd patroon. De andere keer brengen we sierlijke rondingen en andere figuren in de sierbestrating aan. U zult het zien: een sierbestrating van Klaproos Tuinen wordt een beeldbepalend onderdeel van uw tuin. Of u nu in de regio Utrecht, Amersfoort of Arnhem woont, we kunnen de voorbeeldtuinen in uw omgeving laten zien!

bekijk onze gerealiseerde projecten

Sierbestrating door Klaproos Tuinen

Wie zit er achter Klaproos Tuinen

Ariaan Klap

0318 - 64 57 37

Wilt u ons team aan hoveniers leren kennen? Bekijk dan ons team op onze medewerkerspagina.

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten