Tuinaanleg

De aanleg van uw droomtuin. Kijk eens om u heen in uw tuin. Kunt u zich voorstellen dat dit uw droomtuin wordt? Dat dit straks de tuin is waar u trots op bent, waar u elke dag van geniet? Tuinaanleg door Klaproos Tuinen betekent een geweldige metamorfose.

Juist dat maakt tuinaanleg tot een prachtig vak. Een vak dat onze hoveniers tot in de puntjes beheersen. Dat leggen we u graag uit. Want tuinaanleg is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Aanleg met gevoel voor tuinontwerp

De eerste uitdaging van tuinaanleg, is het ontwerp begrijpen. Hoe duidelijk de tekening ook is, de hovenier die de tuin aanlegt, moet begrijpen welke tuin u én de ontwerper voor ogen hebben. En al zeggen we het zelf: op dit punt blinkt ons tuinaanlegteam uit. Helemaal toevallig is dat niet: we beschouwen tuinarchitectuur als een onderdeel van ons vak. Hoveniers en ontwerpers hebben dus dagelijks contact met elkaar.

De tuinaanleg slim georganiseerd

Een andere uitdaging van tuinaanleg is het slim organiseren van het werk. Wij zijn gewend de aanleg van een tuin zo efficiënt mogelijk te plannen. Door goed na te denken over de werkzaamheden kunnen we bijvoorbeeld meteen al het grondwerk uitvoeren, ook voor de blokhut en de bestrating. Zo hoeven we de benodigde machines voor de tuinaanleg niet vaker in te zetten dan nodig. Dat is gunstig voor onze offerte maar, niet onbelangrijk, ook voor de doorlooptijd. Het valt onze opdrachtgevers op dat wij een tuin in een korte tijd aanleggen. U bent snel uit de rommel en kunt gaan genieten van het buitenleven…

Van grondwerk tot veranda

De tuinaanleg omvat veel verschillende werkzaamheden. Van grondwerk, sierbestrating en tuinbeplanting tot tuinafscheiding, hekwerken en veranda’s. Wij kunnen vrijwel alle onderdelen van de tuinaanleg met eigen mensen uitvoeren. We hebben een veelzijdig en professioneel team. Dat maakt het plannen eenvoudig en de uitvoering flexibel. Of het nu gaat om een plant of een blokhut, een terras of een beregeningsinstallatie: tijdens de tuinaanleg kunnen we meteen inspringen op uw wensen. En ook dat kenmerkt Klaproos Tuinen: flexibiliteit. Komt u tijdens de aanleg op goede ideeën? Verandert u van inzichten? We voeren het meteen uit. Als u ooit vaker een tuin hebt laten aanleggen, weet u dat dit niet vanzelfsprekend is.

bekijk onze gerealiseerde projecten

Tuinaanleg bij Klaproos Tuinen

Wie zit er achter Klaproos Tuinen

Ariaan Klap

0318 - 64 57 37

Wilt u ons team aan hoveniers leren kennen? Bekijk dan ons team op onze medewerkerspagina.

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten