Beplantingsplan

Het belang van een beplantingsplan. De keuze van de beplanting is een essentieel onderdeel van het tuinontwerp. Gaat u maar na. Het is nogal een verschil of u een beukenhaag plant of een coniferenhaag.

Een beplantingsplan zorgt ervoor dat uw tuinontwerp op maat wordt uitgevoerd zoals het is bedoeld.

Een lijst van de beplanting

Een beplantingsplan is eigenlijk de bijlage bij het tuinontwerp. Het plan omvat een lijst van alle plantensoorten die in het ontwerp zijn opgenomen. In het beplantingsplan staan bovendien de belangrijkste kenmerken van deze plantensoorten, zoals hoogte, bloeikleur en bloeitijd. Dat helpt u om het ontwerp beter te begrijpen. Maar dat niet alleen. In het beplantingsplan geven we ook precies aan welke planten, heesters en bomen op welke plaats moeten komen. En hoeveel. Ideaal als u graag een uitgewerkte offerte ontvangt.

Beplantingsplan handig bij tuinaanleg

Het beplantingsplan is daarnaast een belangrijk hulpmiddel voor de hoveniers die uw tuin aanleggen. Zij zien precies hoe het tuinontwerp is bedoeld en waar de verschillende plantensoorten moeten staan.

Als wij een tuinontwerp op maat maken, is het beplantingsplan optioneel. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

bekijk onze gerealiseerde projecten

Beplantingsplan - Verschillende soorten planten combineren

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Wie zit er achter Klaproos Tuinen

Ariaan Klap

0318 - 64 57 37

Wilt u ons team aan hoveniers leren kennen? Bekijk dan ons team op onze medewerkerspagina.

Een terugbelverzoek achterlaten