Tuinarchitectuur

De kunst van tuinarchitectuur. U hebt een tuin bij uw huis die op dit moment nog niet aan uw wensen voldoet. Misschien hebt u wel dromen en ideeën. Maar u hebt ook praktische wensen en vastomlijnde mogelijkheden.

Tuinarchitectuur brengt al deze uitgangspunten samen in een goed ontwerp. Tuinarchitectuur is de kunst om de tuinbeleving grootser te maken dan de feitelijke oppervlakte is. Zo denken wij daarover. Daarom vinden we tuinarchitectuur vanzelfsprekend voor elke grote én kleine tuin. Hoe beter het tuinontwerp is, des te eenvoudiger kan de uitvoering zijn.

Ontwerpen is samenwerken

Tuinarchitectuur is een vak apart. Een vak waarbij het aankomt op creativiteit, stijlgevoel en plantenkennis. Daarnaast is inlevingsvermogen belangrijk. We vinden het een must dat onze ontwerpers u begrijpen en uw wensen als uitgangspunt nemen. Dat is het mooie van tuinarchitectuur: gedurende het ontwerptraject komen uw wensen en onze ideeën samen. We beginnen met de inventarisatie van uw wensen. Op basis daarvan maken we een tuinontwerp op maat. Behalve een schets en een 3D-presentatie maken we meestal ook een compleet beplantingsplan. Voor de architectuur van kleine tuinen hebben we ontwerpers in huis. Voor de architectuur van complexere projecten werken we samen met gespecialiseerde ontwerpers.

Tuinarchitectuur in verschillende stijlen

We krijgen vaak de vraag of wij ons richten op een specifieke stijl. En natuurlijk hebben wij in de loop van de jaren onze eigen architectuurstijl ontwikkeld. We houden van tuinen die authentiek en doorleefd ogen, stoer, landelijk, met een sierlijke twist. Maar gelukkig houdt tuinarchitectuur meer in dan je eigen ideeën repeteren. Wij ontwerpen ook uiteenlopende stijltuinen, zoals moderne tuinen, Japanse tuinen, stadstuinen, landelijke tuinen, Engelse tuinen, klassieke tuinen, groene tuinen en uitgesproken romantische tuinen. Maak een afspraak om het ontwerp van uw tuin te bespreken en ideeën op te doen!

bekijk onze gerealiseerde projecten

Tuinarchitectuur Klaproos Tuinen

Wie zit er achter Klaproos Tuinen

Ariaan Klap

0318 - 64 57 37

Wilt u ons team aan hoveniers leren kennen? Bekijk dan ons team op onze medewerkerspagina.

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten