Tuinontwerp op maat

Maatwerk in tuinontwerpen. Dat u op zoek bent naar een tuinontwerp op maat, is niet voor niets. U hebt wellicht al ontdekt dat veel tuinontwerpen helemaal geen maatwerk zijn.

Veel tuinontwerpers hebben zo hun stokpaardjes; terugkerende tuinelementen en foefjes die ze in steeds andere tuinen toepassen. Maar herhalen in andere afmetingen is wat anders dan een tuinontwerp op maat.

Uniek tuinontwerp

Klaproos Tuinen begint bij de inventarisatie van uw wensen. Dat doen we, omdat we bij ú willen beginnen. U bent uniek en dus wordt uw tuin ook uniek. Dat is het echte maatwerk, de kern van tuinarchitectuur.

Definitief ontwerp op maat

Soms leggen we de basis voor het tuinontwerp al bij u aan tafel. Uw perceel en uw wensen kunnen zoveel inspiratie opleveren, dat we ter plekke gaan schetsen. Dan groeit het tuinontwerp op maat voor uw ogen. In elk geval nemen we de tijd om het tuinontwerp verder uit te werken. We stellen het ontwerp aan u voor, als een schets of – afhankelijk van het project – een uitgewerkte 3D-visualisatie. Aan de hand van uw opmerkingen verfijnen we dit tuinontwerp op maat. Totdat het ontwerp definitief is, het beplantingsplan uitgewerkt kan worden en de aanleg kan starten.

bekijk onze gerealiseerde projecten

Tuinontwerp op maat bij Klaproos Tuinen

Wie zit er achter Klaproos Tuinen

Ariaan Klap

0318 - 64 57 37

Wilt u ons team aan hoveniers leren kennen? Bekijk dan ons team op onze medewerkerspagina.

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten