Tuinonderhoud

Het belang van tuinonderhoud. Lekker tuinieren. Dat klinkt aantrekkelijk en voor veel mensen is het een ontspannende tijdsbesteding. Maar tuinonderhoud – want daar gaat het over – vraagt soms meer tijd en kennis dan u hebt.

Als hagen, planten en borders zorgvuldig gesnoeid zijn, als alles uitbundig groeit en bloeit, komt uw tuin tot zijn recht. Precies zoals het ooit was bedoeld door de ontwerper. Daarom is het verstandig om Klaproos Tuinen bij het tuinonderhoud te betrekken. Of het nu is voor klein onderhoud of voor groot onderhoud. Voor de voorjaar- en najaarsbeurt of voor het wekelijks verwijderen van onkruid.

Het onderhoud van úw tuin

Onze hoveniers onderhouden vele tuinen in de regio Utrecht, Amersfoort en Arnhem. Sommige opdrachtgevers besteden het tuinonderhoud aan ons uit omdat ze eenvoudig weg geen tijd of zin hebben. Andere mensen zijn echte tuinliefhebbers maar komen soms handen of kennis tekort. De een belt ons alleen als het nodig is. Bij de ander komen we op vaste tijden. Alles is mogelijk. De afspraken over het onderhoud van uw tuin leggen we vast in een heldere overeenkomst. Zo bent u tegen aantrekkelijke voorwaarden verzekerd van een tuin die er altijd netjes bij ligt.  Neem contact op om een onderhoudsbeurt af te spreken of de mogelijkheden door te nemen!

bekijk onze gerealiseerde projecten

Tuinonderhoud. Hovenier Klaproos Tuinen

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten