Aanleg van een moderne villatuin

De tuin van de moderne villa in Zeist (Kerkebosch) is flink onder handen genomen door Klaproos Tuinen. Vanaf het eerste bezoek, en de tuinschets zijn er ideeën ontstaan en uitgevoerd door het team van Klaproos Tuinen.

Zeist

De villa staat mooi gelegen tussen dennenbomen met uitzicht op de heide achter het huis. Een fantastisch uitzicht áls je de heide kon zien. Daarom zijn we begonnen met het ophogen van de riante tuin, zodat de heide beter zichtbaar is.

Zoals altijd is de tuinschets leidend geweest voor het aanleggen van de villatuin. De strakke lijnen en materialen worden gemaakt en gebouwd en op die manier staat de tuin er zoals van te voren afgesproken. Alleen nu in het echt!

Om de strakke uitstraling en het contrast van de tuin door te trekken om de villa heen hebben we bij de oprit grijze split aangelegd.

Geen zorgen

Een tuin ophogen en volledig vernieuwen. “Geeft dat niet enorm veel rommel en zooi in en rond het huis?”, horen we vaak. Dat valt reuze mee. De hoveniers van Klaproos Tuinen werken netjes en efficiënt. Er moet een hoop gebeuren, maar we zorgen ervoor dat alles snel en zo goed mogelijk wordt gedaan.

Diensten:

Foto's van het eindresultaat

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.