Over ons

Klaproos Tuinen is specialist in het landleven gevoel. Wij maken jouw droomtuin waar! Van grondwerk, sierbestrating en tuinbeplanting tot tuinafscheiding, hekwerken en veranda’s. Als hoveniersbedrijf realiseren we de complete aanleg.

Buytenryck: specialist in tuinontwerpen

Buytenryck is onderdeel van Klaproos Tuinen. De ontwerpers van Buytenryck verzorgen het ontwerp en de hoveniers van Klaproos Tuinen gaan op pad voor de aanleg en het onderhoud. Wij zijn bedreven in totaalprojecten, waarbij we in korte tijd ontwerp én aanleg verzorgen.

Showroom in Renswoude

Onze showroom is gevestigd in Renswoude. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek! Samen bekijken we onze eigen modeltuinen binnen en buiten voor inspiratie voor de materialen, inrichting en beplanting. De koffie en wat lekkers staat klaar! We nemen je wensen mee, stellen het budget af en maken een plan.

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.