Werkwijze

Stap 1: Inventarisatie & ontwerp

Inventarisatie als basis. Een goed tuinontwerp weerspiegelt je persoonlijke stijl. En dat is geen toeval, maar het resultaat van een vakkundige inventarisatie van jouw wensen. Bij Klaproos Tuinen hechten we veel waarde aan deze fase van de tuinontwerpen. Je kunt voor een op maat gemaakt ontwerp terecht bij onze tuinontwerpers van Buytenryck.

We plannen een bezoek in bij je thuis of in onze showroom. Samen bekijken we onze voorbeeldtuinen voor inspiratie voor de materialen, inrichting en beplanting. Na de inventarisatie gaan we schetsen en komen we tot een tuinontwerp in 2D of 3D. In onze showroom bekijken we de 2D of 3D animatie van jouw tuin, zodat je precies kunt zien hoe je tuin gaat worden. Het moet een gevoel van herkenning zijn. Is het inderdaad wat je in gedachten had? Waar nodig maken we de laatste aanpassingen.

Stap 2: realisatie

Het is tijd om een datum vast te leggen en te starten met de aanleg van jouw droomtuin. We kijken naar de haalbaarheid en houden rekening met alle denkbare factoren. Denk aan zon en schaduw, of riolering en bekabeling die een obstakel kunnen vormen. Nu kunnen we aan de slag! Van grondwerk tot het aanleggen van beplanting, Klaproos Tuinen verzorgt de realisatie van jouw droomtuin van A tot Z.

Stap 3: Genieten & onderhoud

Wanneer jouw droomtuin klaar is begint het grote genieten. Het juiste onderhoud is ontzettend belangrijk voor de duurzaamheid van de beplanting. Het onderhoud aan ons uit handen geven? Wij weten waar we rekening mee moeten houden en anticiperen precies op de verzorging die jouw tuin nodig heeft. Zo blijft je tuin het gehele jaar door mooi!

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Laat jouw tuinaanleg verzorgen door Klaproos Tuinen. Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.