Tuinonderhoud

Om optimaal te kunnen genieten van je tuin is het juiste onderhoud ontzettend belangrijk. Natuurlijk vind je het belangrijk dat je tuin er verzorgd bij ligt. Plotseling komen er vragen bij je op waar je niet eerder bij stil hebt gestaan: Welke voeding is het meest geschikt voor die ene struik in de schaduw en op welke momenten in het jaar heeft die ene plant net wat extra aandacht nodig? Je realiseert je dat je wel wat ondersteuning van een tuinspecialist kunt gebruiken. Want bij tuinverzorging komt over het algemeen meer kijken dan het maaien van het gazon en het wieden van het onkruid.

Verzorging op maat

Heb je de tuin zelf ingericht of laten inrichten en ben je nu op zoek naar een tuinspecialist die de tuinverzorging voor z’n rekening wil nemen? Vertel het ons en we komen kijken welke verzorging je tuin nodig heeft! We maken een inschatting van de tijd die we hiermee kwijt zijn. Deze tijdsbesteding is mede afhankelijk van de grootte van de tuin en de verzorging die de aanwezige fauna verlangt.

Doordat we vanuit Klaproos Tuinen zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen, weten we heel goed welke aandacht de bloemen en planten in jouw tuin vragen. Samen maken we een plan waarin precies staat omschreven welke werkzaamheden we op periodieke basis in jouw tuin mogen uitvoeren. We gaan er samen eens goed voor zitten.

Doen waar we goed in zijn

De tuinverzorging uit handen geven, is een hele zorg minder. Wij vinden het op onze beurt leuk om jouw tuin perfect te mogen onderhouden: op zo’n moment doen we immers waar we goed in zijn! Tuinspecialisten kijken toch met een ander oog naar het onderhoud van een tuin dan jijzelf. Wij weten waar we rekening mee moeten houden en anticiperen op precies die verzorging die je tuin nodig heeft.

Tuinonderhoud uit handen geven?

Met een regelmatige tuinverzorging kies je voor een blijvend gezonde tuin. Klaproos Tuinen voert alle denkbare onderhoudswerkzaamheden uit. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!