Blogs

Najaarsonderhoud

De meeste bloemen en planten zijn uitgebloeid. Om nu met regen en wind in de tuin te gaan werken schrikt toch een beetje af. En welke planten moeten in het najaar of juist in het voorjaar worden gesnoeid?

Lees verder »

Boomverzorging

Het belang van boomverzorging. Bomen geven een speciale sfeer in uw tuin. Met hun brede kroon en dichte lover brengen ze schaduw en koelte. En als de bomen groot zijn, geven ze uw tuin een natuurlijke en doorleefde uitstraling.

Lees verder »
Klaproos

Groot onderhoud

De borders dijen uit, heesters dreigen uw tuin te ontgroeien, hagen verliezen hun strakke vorm en misschien ligt uw terras na een paar jaar niet helemaal vlak meer. Het is tijd voor groot onderhoud door de hoveniers van Klaproos Tuinen!

Lees verder »

Klein onderhoud

Elk jaar verdient uw tuin het nodige onderhoud. Elk seizoen, en in sommige perioden zelfs elke week. Het gaat om klein onderhoud, zoals het verwijderen van onkruid, het uitdunnen van borders, het reinigen van de bestrating en het maaien van het gazon.

Lees verder »

Schoolplein inrichting

Kinderen zijn ontdekkers. U wilt het beste voor uw leerlingen. Een schoolplein is voor veel kinderen een uitlaatklep tussen de lessen die zij volgen. Klimmen in het klimrek, een glijbaan door de bomen en tikkertje tussen de andere speeltoestellen. Spelenderwijs leren zij in contact komen met anderen en leren ze op een communicatieve manier omgaan met andere kinderen. Wilt u een creatieve buitenplaats creëren voor leerlingen op uw school of instelling?

Lees verder »

Overige specialiteiten

Een tuin is méér dan een stukje natuur dichtbij uw huis. Méér wellicht dan een gazon met borders. Geniet maximaal van uw tuin en zorg dat deze van alle gemakken is voorzien. Welke specialismen dat ook vraagt, wij hebben ze in huis.

Lees verder »

Beregeninginstallaties

Voordeel van beregeningsinstallatie. Als tuinliefhebber ontkomt u er niet aan. Als het droog is en u hebt geen beregeningsinstallatie, moet u handmatig de tuin sproeien. Steeds opnieuw de sproeier aansluiten en op de juiste plaats zetten.

Lees verder »

Schuren

Een maatwerk schuur. De auto, de gazonmaaier, het tuingereedschap, uw tuinset, de slee, de fietsen, de skelter, speelgoed, een werkbank… Een schuur bij uw huis is onmisbaar.

Lees verder »

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.