Boomverzorging

Het belang van boomverzorging. Bomen geven een speciale sfeer in uw tuin. Met hun brede kroon en dichte lover brengen ze schaduw en koelte. En als de bomen groot zijn, geven ze uw tuin een natuurlijke en doorleefde uitstraling.

Hoe sterk een boom ook oogt, elke boom heeft verzorging nodig. Boomverzorging. U kunt de boomverzorging aan Klaproos Tuinen overlaten. Wij hebben de kennis en kunde in huis. Door periodieke boomverzorging houdt u uw bomen vitaal en blijft de omgeving van de boom veilig.

van snoeien tot kappen

Als hoveniers richten wij ons met name op de reguliere boomverzorging. Zo snoeien wij bomen en brengen we kronen weer in vorm. Dode of aangetaste takken verwijderen we uit de boom. Ook het bemesten van de grond rond de boom hoort bij boomverzorging. Ziekten en ongedierte in de boom bestrijden we met effectieve middelen. En als uw boom het veld moet ruimen – vanwege ziekte of omdat u de ruimte nodig hebt – dragen wij zorg voor het kappen.

boomverzorging én tuinonderhoud

Zowel particulieren als eigenaren van landgoederen laten de boomverzorging aan ons over. Het is gemakkelijk voor u dat wij dit specialisme combineren met hovenierswerk. Zo kunnen we tijdens het groot onderhoud meteen de bomen verzorgen. Daarbij zetten we uiteenlopend materieel in, van verreiker en mobiele kraan tot versnipperaar en motorzaag. Meer weten over boomverzorging door Klaproos Tuinen? Neem contact op!

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.