Schoolplein inrichting

Kinderen zijn ontdekkers. U wilt het beste voor uw leerlingen. Een schoolplein is voor veel kinderen een uitlaatklep tussen de lessen die zij volgen. Klimmen in het klimrek, een glijbaan door de bomen en tikkertje tussen de andere speeltoestellen. Spelenderwijs leren zij in contact komen met anderen en leren ze op een communicatieve manier omgaan met andere kinderen. Wilt u een creatieve buitenplaats creëren voor leerlingen op uw school of instelling?

schoolplein of speelplaats

Wij zijn een goede partij voor het aanleggen van een schoolplein of speelplaats. Door onze brede kennis en ervaring weten we hoe belangrijk het is om een plaats te hebben met unieke plekken, veilige speeltoestellen met een goed overzicht over het plein.

bewegen en een natuurlijke omgeving gecombineerd

Er is de afgelopen decennia veel onderzoek verricht naar de invloed van sport en bewegen op de leerprestaties van kinderen. Daardoor weten we onder meer dat sport en bewegen positieve effecten heeft op hun hersenstructuur en executieve hersenfuncties (o.a. filteren van informatie, plannen, besluiten nemen), op hun aandacht en concentratie; op hun motorische en beweegvaardigheden en op hun fit- en gezondheid. Allemaal zaken die van belang zijn om goed en gemotiveerd te kunnen leren.

Bewegen in de natuur is nog zo’n voorbeeld. Uit een onderzoek naar het effect van een natuurlijke omgeving op de gezondheid van kinderen komen verassende resultaten naar voren. Het ontneemt stress, draagt bij aan een sneller sociaal contact met anderen en stimuleert een kind om daadwerkelijk in beweging te komen.

Die combinatie weten wij bij Klaproos Tuinen tot in detail in kaart te brengen, te ontwerpen en te realiseren.

aanleggen van een schoolplein of speelplaats

Tot op heden was het lastig een plek te creëren die zowel praktisch in te richten was en een natuurlijke uitstraling biedt. Daar brengt Klaproos Tuinen verandering in. Wij verzorgen de aanleg voor schoolpleinen en speelplaatsen met uiterste precisie, wetend dat veiligheid en veelvuldig gebruik belangrijk zijn.

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.