Blogs

Veranda’s

Geniet van een veranda! Wat is het genieten. Als de zon ondergaat, de schemering invalt en u onder uw veranda van de stilte geniet. U zit beschut tegen de wind, onder de zware balken van uw veranda op maat.

Wat kan het eenvoudig zijn om uzelf een vakantiegevoel te geven…

Lees verder »

Hekwerk

Het hekwerk als de grens van uw tuin. Er zijn grenzen, ook als het uw tuin betreft. Waar eindigt uw perceel en begint de tuin van de buren, het weiland of de straat? Een hekwerk op maat markeert de grens en geeft uw tuin extra uitstraling.

Lees verder »

Tuinafscheiding

De tuinafscheiding die bij uw tuin past. Een hoge beukenhaag. Een zwarte gepotdekselde schutting. Houten panelen, overwoekerd door bloeiende klimplanten. Strakke elementen van beton. Welke tuinafscheiding op maat past bij uw tuin?

Lees verder »

Tuinbeplanting

De beplanting die het verschil maakt Na het voorbereidende grondwerk is uw tuin nog steeds geen tuin, maar een kale vlakte. Zelfs als de sierbestrating is aangebracht, mist u toch nog het groen. De planten, heesters en bomen die leven in uw tuin brengen.

Het is tijd voor tuinbeplanting. Bij het beplanten van uw tuin, gaan we zorgvuldig te werk.

Lees verder »

Sierbestrating

Voor particulieren en hoveniers. Steeds meer mensen in de regio’s Utrecht, Amersfoort en Arnhem besteden de sierbestrating uit aan Klaproos Tuinen. Zoals het vervangen van een terras of het aanleggen van tuinpaden. Vaak is de sierbestrating een onderdeel van de tuinaanleg. Maar niet altijd.

Lees verder »

Grondwerk

We beginnen met het verwijderen van de bestaande beplanting en tuinmaterialen. Deze voeren we meteen af (als we ze tenminste niet kunnen hergebruiken). Als de tuin leeg is, hebben we ruimte voor het echte grondwerk.

Lees verder »

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.