Tuinafscheiding

De tuinafscheiding die bij uw tuin past. Een hoge beukenhaag. Een zwarte gepotdekselde schutting. Houten panelen, overwoekerd door bloeiende klimplanten. Strakke elementen van beton. Welke tuinafscheiding op maat past bij uw tuin?

In veel tuinontwerpen is de tuinafscheiding letterlijk een sluitpost. Bij Klaproos Tuinen denken we daar anders over. U zet geen tuinafscheiding om uw ‘tuinontwerp’, maar de afscheiding vormt een onderdeel van het tuinontwerp op maat. Het is de kunst van tuinarchitectuur om de tuinafscheiding op een natuurlijke manier in de tuin te integreren. Daar is een tuinafscheiding op maat voor nodig.

een afscheiding als maatwerk

Klaproos Tuinen bedenkt, maakt en plaatst alle soorten tuinafscheidingen op maat. We beginnen met het inventariseren van uw wensen. In de meeste gevallen speelt de behoefte aan privacy een belangrijke rol. Uw tuin kan ook gewoon vragen om een afscheiding; om een wand die spanning en intimiteit in de tuin brengt. Als u een bestaande tuin hebt, nemen we die als uitgangspunt. Zo wordt een puur functioneel onderdeel als de tuinafscheiding een lust voor het oog.

van schutting tot tuinmuur

Als het gaat om tuinafscheidingen op maat, kunt u bij ons terecht voor houten tuinafscheidingen, schuttingen, panelen met klimplanten, elementen van natuursteen of beton, gepotdekselde schuttingen, gemetselde muren en alle andere denkbare tuinafscheidingen. Van welke materialen dan ook. Vraag naar de mogelijkheden en deel uw ideeën met ons!

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.