Veranda’s

Geniet van een veranda! Wat is het genieten. Als de zon ondergaat, de schemering invalt en u onder uw veranda van de stilte geniet. U zit beschut tegen de wind, onder de zware balken van uw veranda op maat.Wat kan het eenvoudig zijn om uzelf een vakantiegevoel te geven…

op maat gemaakte veranda’s

Klaproos Tuinen maakt veranda’s op maat. De ene keer maken we een veranda in de tuin, met zware gebinten, stoere balken en een buitenkeuken. De andere keer bouwen we de veranda op maat tegen de gevel, met fraai geprofileerde balken en een royale overstek. Waar het om gaat: elke veranda is maatwerk. En alles is mogelijk.

de veranda die bij u past

Bij het ontwerp van de veranda nemen we uw tuin als uitgangspunt. We inventariseren uw wensen en plannen. Wilt u onder uw veranda op maat alleen op zomerse dagen een krantje lezen? Of houdt u van het buitenleven en bent u hier tot laat in het seizoen te vinden? Daar zit het echte maatwerk in: een veranda die past bij uw leefwijze.

Onze timmerlieden maken uw veranda op maat en dragen samen met onze hoveniers zorg voor de bouw. Het resultaat: een heerlijke plek in uw tuin, waar u altijd buiten bent, maar ook een beetje binnen!

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.