Carports

Houten carport als specialisme. Het is prettig als uw auto altijd beschut staat onder een carport. Zomers stapt u altijd in een koele auto, dankzij de schaduw van de carport. ’s Winters blijft uw auto onder de carport op maat vrij van sneeuw en ijs.

U hoeft niet te krabben. Maar welke carport past bij uw woning, uw tuin en uw wensen? Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van houten carports op maat.

stijlvolle carpots op maat

Een houten carport is in de eerste plaats functioneel. Het gaat erom dat uw auto beschut staat. Maar u neemt niet met elk afdak genoegen. En waarom zou u? Wij hebben al veel houten carports op maat gemaakt. Carports die niet alleen de gewenste beschutting brengen, maar ook sfeer. De ene keer maken we een houten carport in een landelijke stijl, maar zware staanders en authentieke balken. De andere keer maken we een carport op maat, in de stijl van het huis. Met dezelfde profilering en stijlkenmerken. Als u zo’n carport op maat laat bouwen, krijgt u daar plezier van. De carport vormt dan een toegevoegde waarde voor uw woning en tuin.

van dakleer tot riet

Wij maken een ontwerp voor u op maat. Ook vervaardigen en plaatsen we de houten carports. Het dak werken we af met een dakbedekking naar keuze. Dat kan een EPDM dakbedekking zijn voor een plat dak, maar ook pannen of riet voor een zadeldak. We komen graag met ideeën en een verrassend voorstel!

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.