Tuinbeplanting

De beplanting die het verschil maakt Na het voorbereidende grondwerk is uw tuin nog steeds geen tuin, maar een kale vlakte. Zelfs als de sierbestrating is aangebracht, mist u toch nog het groen. De planten, heesters en bomen die leven in uw tuin brengen.Het is tijd voor tuinbeplanting. Bij het beplanten van uw tuin, gaan we zorgvuldig te werk.

keuze voor de tuinbeplanting

Het uitgangspunt voor de tuinbeplanting, is het tuinontwerp met het bijbehorende beplantingsplan. Hier staat precies in welke beplanting er in uw tuin komt. Hebt u nog geen uitgewerkt ontwerp en/of beplantingsplan, dan kunnen wij u hierbij helpen. We hebben veel kennis van tuinbeplanting en adviseren u over onder meer bloeikleur, bloeitijd, groeisnelheid onderhoud en andere kenmerken van de beplanting. Het is belangrijk dat u een goede keuze maakt, want de tuinbeplanting gaat de sfeer en uistraling bepalen!

levering van tuinbeplanting

Wij leveren alle denkbare planten, heesters en bomen. Van gangbare en bekende soorten tot exotische beplanting, vormbomen en volgroeide beplanting. Omdat we deze direct bij de bron inkopen – hoogwaardige Nederlandse kwekers – kunnen we een scherpe prijs garanderen. Bovendien hebben deze planten een sterk wortelgestel, waardoor ze snel aanslaan en gaan groeien.

zo groeit uw tuin

Als we de tuinbeplanting hebben aangevoerd, gaan we deze eerst uitzetten. We verdelen de planten over de borders, totdat de tuinbeplanting compleet is. Dan maken we de plantgaten en brengen we de beplanting aan, eventueel voorzien van extra bemesting. Zo groeit een tuin met een doordachte en uitgebalanceerde beplanting.

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.