Groot onderhoud

De borders dijen uit, heesters dreigen uw tuin te ontgroeien, hagen verliezen hun strakke vorm en misschien ligt uw terras na een paar jaar niet helemaal vlak meer. Het is tijd voor groot onderhoud door de hoveniers van Klaproos Tuinen!

daarom groot onderhoud

U houdt uw tuin netjes bij. In het seizoen schoffelt u de tuin en veegt u de straat. Maar u merkt dat uw tuin méér nodig heeft. Tijd om uw tuin weer ‘als nieuw’ te maken, klaar voor een nieuw seizoen.

onderhoudswerkzaamheden

Onze hoveniers voeren groot onderhoud uit aan kleine en grote tuinen. Wat het groot onderhoud precies omvat, hangt af van de staat van uw tuin en uw wensen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het bemesten van borders en gazon, het snoeien en in weer in vorm brengen van hagen en bomen, het uitdunnen van borders, het vervangen van planten, het herstellen van bestrating en het verwijderen van groene aanslag.

groot onderhoud in voor- en najaar

Het is verstandig om regelmatig groot onderhoud te laten uitvoeren door vakkundige hoveniers. Uw tuin krijgt dan precies de aandacht die ze nodig heeft. En dat vertaalt zich in een rijke groei en bloei. Goede momenten voor groot onderhoud zijn het voorjaar en het najaar (de bekende voorjaarsbeurt en najaarsbeurt). Na het groot onderhoud is uw tuin klaar voor een nieuw seizoen! Zullen we bij u langskomen om de mogelijkheden te bespreken?

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.