Overige specialiteiten

Een tuin is méér dan een stukje natuur dichtbij uw huis. Méér wellicht dan een gazon met borders. Geniet maximaal van uw tuin en zorg dat deze van alle gemakken is voorzien. Welke specialismen dat ook vraagt, wij hebben ze in huis.

Voorbeelden van onze overige specialismen? Wij realiseren bijvoorbeeld zwembaden, zwemvijers, buitenjacuzzi’s, tuinverlichting, metselwerk, zonwering, bijgebouwen, speeltoestellen…

ideaal voor u

De meeste onderdelen kunnen we met onze eigen team uitvoeren. We hebben brede kennis in huis en ons vakmanschap schiet niet snel tekort. Hebben we specifieke expertise nodig, dan schakelen we hiervoor specialisten in. Omdat de totale realisatie in onze handen blijft, is dat bijzonder gemakkelijk voor u. U hebt één aanspreekpunt. U hoeft geen energie te steken in de afstemming tussen verschillende partijen, laat staan het oplossen van misverstanden. Dat maakt Klaproos Tuinen tot een gewaardeerde hovenier van kleine en grote opdrachtgevers!

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.