Schuren

Een maatwerk schuur. De auto, de gazonmaaier, het tuingereedschap, uw tuinset, de slee, de fietsen, de skelter, speelgoed, een werkbank… Een schuur bij uw huis is onmisbaar.

Met een schuur op maat van Klaproos Tuinen benut u de ruimte optimaal én verrijkt u uw tuin met een authentiek bouwwerk. Een schuur op maat is een meerwaarde voor uw tuin en uw huis!

ongekende mogelijkheden

Een schuur is eigenlijk altijd maatwerk. Waarom zou u voor een standaard bouwsel kiezen als uw tuin, uw ruimtebehoefte en uw persoonlijke smaak om maatwerk vragen? Wij inventariseren eerst uw wensen, waarna we met een ontwerp op maat komen. De mogelijkheden zijn oneindig. Van compacte berging voor uw tuingereedschap tot royale schuur met ruimte voor uw auto en uw haardhout. Alles kan. Een schuur van steen of volledig van hout. Een schaapskooimodel, een veldschuur of een eenvoudig zadeldak. Een dak met pannen of met riet. Als u kiest voor een schuur op maat van Klaproos Tuinen, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Vraag naar de mogelijkheden en maak een afspraak om uw wensen te bespreken!

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.