Klein onderhoud

Elk jaar verdient uw tuin het nodige onderhoud. Elk seizoen, en in sommige perioden zelfs elke week. Het gaat om klein onderhoud, zoals het verwijderen van onkruid, het uitdunnen van borders, het reinigen van de bestrating en het maaien van het gazon.

klein onderhoud van tuinen

Elk jaar verdient uw tuin het nodige onderhoud. Elk seizoen, en in sommige perioden zelfs elke week. Het gaat om klein onderhoud, zoals het verwijderen van onkruid, het uitdunnen van borders, het reinigen van de bestrating en het maaien van het gazon. Dit steeds terugkerende klein onderhoud van uw tuin kunt u aan Klaproos Tuinen uitbesteden. Als uw tijd kostbaar is, kunt u beter vanaf uw terras van uw tuin genieten, dan in uw overall.

periodiek tuinonderhoud

Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes bijligt. Welke werkzaamheden daarvoor nodig zijn, en wat u wel en niet wilt uitbesteden, kunnen we afspreken. Precies zoals u het wilt.

Wilt u het hele jaar geen omkijken hebben naar uw tuin? Wit u het klein onderhoud van uw tuin volledig uitbesteden? Dan maken we een heldere onderhoudsovereenkomst, met bijbehorende aantrekkelijke voorwaarden. Met een vaste frequentie komen onze hoveniers het klein onderhoud uitvoeren.

altijd een goed onderhouden tuin

Natuurlijk kunt u ook een beroep op ons doen als u even geen tijd hebt. Ook als u tuinliefhebber bent, gaat u misschien enkele weken op vakantie of zakenreis. Wij komen in die tijd langs voor het klein onderhoud. Zo voorkomt u dat achterstallig onderhoud uitgroeit tot gróót onderhoud…

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak!

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.