Beregeninginstallaties

Voordeel van beregeningsinstallatie. Als tuinliefhebber ontkomt u er niet aan. Als het droog is en u hebt geen beregeningsinstallatie, moet u handmatig de tuin sproeien. Steeds opnieuw de sproeier aansluiten en op de juiste plaats zetten.

Wie geen beregeningsinstallatie laat aanleggen, is er menig zomeravond druk mee. Terwijl u deze schaarse vrije tijd liever op het terras van een wijntje geniet.

specialist in het aanleggen

Steeds meer mensen laten Klaproos Tuinen daarom een beregeningsinstallatie aanleggen. Dat is een vak apart. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van dit type installaties. Omdat we veel tuinen op maat aanleggen, realiseren we ook veel beregeningsinstallaties. Natuurlijk is dat maatwerk. Een belangrijke keuze is de watervoorziening. Kiest u voor leidingwater? Of  kunnen we een bron slaan? In dat geval beschikt u over grondwater en zal uw waterverbruik (lees: de kosten) aanzienlijk dalen.

groei en bloei

De beregeningsinstallatie die we aanleggen, kan zo compleet zijn als u wilt. U kunt kiezen voor een geautomatiseerd systeem, dat op vaste tijden wordt ingeschakeld – en alleen als het nodig is. Hebt u dat eenmaal laten aanleggen, dan wilt u de luxe van zo’n installatie niet meer missen. De sproeikoppen komen uit de grond en een fijne waternevel bevochtigt de tuin. Door de goede waterverdeling krijgt elke plant voldoende water. Na het aanleggen van een beregeninginstallatie ziet u dan ook dat uw tuin in de zomer beter groeit en bloeit dan ooit. Wilt u weten wat de kosten en de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak!

Laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Benieuwd wat Klaproos Tuinen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen of direct een afspraak te maken. Tijdens een afspraak inventariseren we je wensen en bespreken we de mogelijkheden.