Engelse tuinen

Een tuin met groei en bloei. Als u houdt van een sfeervolle tuin die tegelijk sierlijk is, past de Engelse tuin bij u. Voor u is de tuin niet alleen een zorgvuldig ingerichte buitenomgeving, maar ook een stukje natuur.

Juist dat spreekt u aan in de Engelse tuin: de ruimte voor groei en bloei. Als er íets is dat deze tuin allure geeft, is dat het wel.

Stijlkenmerken van de Engelse tuin

De Engelse tuin heeft al oude papieren. In de achttiende eeuw ontstond dit type tuin; steeds meer mensen wilden geen strakke, Franse tuin. Ze kozen voor een tuin met een meer natuurlijke uitstraling. Zo ontstond de Engelse tuin zoals we die nog steeds kennen én aanleggen. Met glooiende grasvelden, organische vormen (geen rechthoekige vlakverdeling), uitbundig bloeiende borders, hoge bomen en verrassende doorkijkjes. Ook water doet het goed in de Engelse tuin. In feite creëert u met een Engelse tuin een landelijke, parkachtige sfeer om uw huis. Als u veel ruimte hebt, zijn de resultaten fantastisch. Wij maken graag een ontwerp voor uw Engelse tuin!

Informatie of offerte?

Vul dit formulier in of bel naar 0318-645737.

 

Een terugbelverzoek achterlaten