Tuinaanleg van een Engelse tuin in Rhenen

In Rhenen ligt de mooie woning van Nico en Adriana. Om het huis ligt  een riante tuin. Doordat de tuin zowel diep als breed is zijn er veel mogelijkheden qua inrichting en beplanting.

Na overleg van de wensen waren we er vrij snel uit. Een grote Engelse tuin met buxussen, prachtig passende bloemenborders en een sierbestrating met mooie oud gebakken waaltjes vormen de tuin in de Engelse look. Wanneer je in de tuin loopt of zit waan je jezelf in een Engels landschap.

Typisch Engels landschap

Een Engels landschap staat bekend om zijn prominente buxusvormen in combinatie met de bloeiende plantenborders en de authentieke terrasjes binnen de tuin om uit of juist in de zon te zitten.

Wilt u een Engelse tuin?

Een Engels look is ook toe te passen in kleinere tuinen of bij een middenwoning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Engelse tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud/ hovenierswerk.

Neem contact op

De opdrachtgever

Nico en Adriana uit Rhenen hebben een vrijstaand huis met een grote tuin.

De verwachtingen

De tuin moet bij het huis passen. Bij het kasteel-achtige huis past een Engelse tuinontwerp perfect.

Het resultaat

Een mooie Engelse tuin rondom het huis die perfect aansluit bij de verwachtingen. Door het ontwerp en de aanleg van Klaproos Tuinen komt het geheel goed uit de “verf”.

Een terugbelverzoek achterlaten